In oktober 1993 start René Küttschreutter met zijn eenmansbedrijf. Piano Atelier René Küttschreutter is geboren.  In de jaren die volgen komen er  meerdere vaste medewerkers en freelancers. René zet zich op de kaart als een gedreven en zeer vakkundig technicus. Hij gaat voor het beste resultaat. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Met regelmaat wordt René erbij gehaald voor problemen die door een ander niet opgelost kunnen worden. Zo reist hij regelmatig af naar het buitenland om het een en ander op te lossen. Hij komt niet terug voordat het probleem is opgelost.

Het bedrijf is de afgelopen jaren gegroeid en we hebben de naam omgedoopt in NEDERLANDS PIANO ATELIER.

 
 
de_mensen.jpg

De mensen achter Nederlands Piano Atelier

Nederlands Piano Atelier heeft niet alleen passie voor de piano en vleugel, maar ook de vakkennis om jouw instrument weer in topconditie te brengen.  Goede bedoelingen alleen zijn wat ons betreft niet voldoende. Onze medewerkers hebben allemaal een mooie opleiding achter de rug. Opleiden en bijscholen doen we nog steeds graag, vaak en met plezier! Meerdere malen per jaar.

 
leerbedrijf.jpg

Erkend Leerbedrijf

Graag willen wij het vakmanschap overbrengen naar een jongere generatie en om dat te ondersteunen zijn we een erkend leefbedrijf.
Nederlands Piano Atelier is lid van de Vereniging voor Pianotechnici Nederland (VvPN) en de Nederlandse Piano en Muziekinstrumenten Branche (NPMB). Wij vinden het onmiskenbaar van belang dat er kennisuitwisseling en samenwerking tussen pianotechnici en bedrijven plaatsvindt.

 
steinway.jpg

Grote expertise

Wist je dat Piano Atelier René Küttschreutter een grote expertise heeft in onderhoud en revisie aan Steinway & Sons, Yamaha en Bösendorfer vleugels?

Daar zijn we best trots op!